koken voor theater 2

Voor de tweede keer deze zomer reisden Jaqueline Aggenbach en ik af naar de mooie expressie- en theater landgoedcamping Charme in Frankrijk. Deze keer om te koken voor de medewerkers daar.

We maakten weer heerlijke maaltijden en ook verrukkelijke (Australische) taarten en op een wamre dag zelfs een keer komkommerlimoncello. De toetjes waren , bijna letterlijk, de slagroom op de taart! De moestuin was deels onze inspiratiebron. Als afsluiting verrasten we iedereen met een Mediterraan Mezzes-buffet: o.a. Courgette Carbonara, Turkse pizza, Dolma’s van koolbladeren, gekaramelliseerde champignons , en smakelijke salades en een romige rijstpudding als toet. Maar natuurlijk wil ik ook deze mooie foto’s van de ‘Burgerdag’ delen; ham-, vis- en zelfgemaakte bietenburgers tussen stukken  frans brood met lekkere sauzen en een stevige kop linzensoep! Jaaaaa er werd goed gegeten, met een fantastisch staand applaus op de laatste dag als dank. Maar onze dank was ook groot dat ons eten zo goed in de smaak viel.

Wil je ook indruk maken met eens iets anders dan vlees of vis? Dit is het recept van heerlijke Marokkaanse burgers vega   (je kunt er ook balletjes van maken)

Leave a comment